TokatçıTurbet (FiksTurbet)

Dekont ilettim videolu hesap hareketlerini de istediler ilettim 9900 TL parayı yok ettiler kendi sitelerinin iban

ını başka firma üstüne attılar

Ya böyle sitelere nasıl bu kadar yüksek yatırım yapıyorsunuz valla hayret ediyorum.

Bets10nda oynayın başka sitemi yok neden yatırdın bunlara zaten kumarda çok kaybım var bir de kumar tarafından dolandırılan insanları görünce çok sinirleniyorum paranız yok para gelmedi hesaba kayıpmış yok şöyle böyle yok bets10 çok iyi güvenilir site

Kanka sende bets10 çalışanımısın her konunun altında bets10 u savunuyorsun onlarda tokatçı

Yazık olmuş başkan Medusa,tarabet,golbet,pusula bunlar hep sağlam hepsinden 50 ye kadar çektim milyonda ne olur bilmiyorum ama böyle bir sonuç olmaz

Keşke öyle olsaydı sakin ol:) insanların kumar tarafından dolandırılmasını istemem öneri sadece aslında hakaret etmem gerekiyordu bets10na çünkü çok kaybım var o sitede bir defa olsun bir bonus eklenmez mi haklısın ya hala neden öneriyorum ki ne kadar sinirlerimi bozup bonus eklemesede güvenilir:) biraz pozitif olun çok çabuk sinirleniyorsunuz bilip bilmeden her zaman bir umut vardır:) ama kesinlikle bets10nun çalışanı değilim öyle bir durum olsa burada deneme bonusu kovalar mıydım sence:)

Bets10 mmk kanka 50 bin tl parama çöktü hala paramı alamıyorum bets10 kadar kötü bir site yok namussuz oğlu namussuzlar en iyisi JOJOBET gerisi yalan

Adına üzüldüm ben param olunca orada oynuyorum güveniyorum ama burada çoğu kişi güvenilir değil diyor ben de anlayamadım

Boş site kanka emin olabilirsin bak bonus felan verirse aldıktan sonra diyelim parayı 50 bin yaptın hemen hesabını kapatıyor bonus suistimal diye bana öyle yaptı oe

Banada verdi 10 yatirdim 5 bonus 15bin oldu ama birkac ay once ardindan 73bin oldu kapanmadı ama hemen kaybettim hepsini hic cekim yapmadim belkide oyle olacakti bilmiyorum hizlica kaybettim hic kalmadi hesapta

Arkadaş bonusu aldım 10 bin tlyi 50k yaptım çekim verene kadar iyiydi herşey kimlik istedi verdim hesap ekstresi verdim ne istediyse verdim çekimi verdikten sonra hesabı kapattı :joy:

Gerçekten çok şaşkınım en güvendiğim siteydi halada güveniyorum bilmiyorum benım başıma gelmedi sanırım hep kaybettiğim için ben onların ekmek teknesiyim:)