Süperbet dolandırıcıdır

Arkadaşlar süperbet ilk defa üye oldum. Telegram dan davet ettiler. Kazanç sağladım türlü bahanelerle hesabı kapattılar ödeme yapmadılar. Ben para falan yatırmadım varsa aktif üyeleri yada yeni üye olacak Arkadaşlar dikkate alsın. Bunlar merdivenaltı dolandırıcı sitedir. Bugün birine çöken yarın sizede çöker. Ss ile paylaşıyorum. Unutmayın siz sitelere değil onlar size muhtaç. Lisans falan hikaye, merdivenaltı yerlerde milleti soyuyorlar.

Yatırım falan yapmayın bu hırsızlara. Şu ufacık miktarı ödemeyen site yarın büyük kazançlarda paranıza çöker üzülürsünüz.

Güncel giriş adresi 500 üstü olanlara güvenim var parayı yese de verse de kanka buna benzer grandpasa var maxwin var yüksek lisanslı onlara yatırım yapın böyle dandik yerlere vereceğinize

Dediğin sitelerle aynı alt yapıya sahip merdivenaltı site. Saydıklarının da bunlardan farkı yok. Ben Yasal dışında hiçbir siteye yatırım yapmam. Sanada o şekilde tavsiye ederim bi gün ansızın hesabına girerler paranı oyunlarda yerler sonrada hacklerler. Ben tüm sitelerin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Burada paylaşmamın sebebi giden para değil , insanların sitelerin ne olduğunu görüp ona göre akıllı olmasıdır.

boşuna sakın superbette uğraşmayın tamamen tokatçı