Dnmbns v2.0 Çıktı!

Uzun güncellemelerin ardından Dnmbns v2.0 çıktı. Dnmbns v2.0 Platformumuz daha çok Sosyal Ağ olan Reddit yapısını andırmakadır.

Dnmbns v1.0 :

Dnmbns v2.0 :

Hızlı paylaşımlar yapabilir konuya yorum bırakabilir ve genel akışı sosyal medya uygulamasında ki gibi takip edebilirsiniz.

Eğer eski Dnmbns v1.0’dan devam etmek isteyenler için profilim kısmından Dnmbns v1.0 seçip eski temadan devam edebilirler.

1 Beğeni

Admin site bütün samimiyetini kaybetti lütfen eski arayüze dön bi acaip oldu böyle reisim

Kanka eski versiyon için profiline gir tercihlere tıkla Arayüz kısmına gel Dnmbns v1.0 seçebilirsin.

2 Beğeni

Mobil versiyonu daha toplu ve konular birbirinden ayrı görünüyor eline sağlık admin

1 Beğeni

Kanka ben bahsi bıraktım sohbet için bakıyorum leş olmuş bu be vallahi

Kanka yeni versiyona zamanla alışırsın, istersen adım adım sevmeyenler için eski versiyona nasıl geçilir anlatayım…

1. Profil Tıkla,
  2. İnsan Figürüne Tıkla
  3. Tercihlere Tıkla

1. Gelen pencereden Arayüz Tıkla

1. Tema yazan yerin aktında ki açılır kısma tıkla

1. Dnmbns v1.0 tıkla

1. Sayfayı aşağıya indir Değişiklikleri Kaydet Tıkla

Eski versiyondan devam edebilirsin.

dnmbns4’den beri buradayım şimdi 90 olduk,ama ben alışamadım eski düzene geçtim

1 Beğeni

Bende eski düzene geçtim.böyle daha iyi​:grin:

1 Beğeni

Hayırlı olsun.

1 Beğeni

Site birkaç gündür bi değişik konular dağınık çıkıyor. Eski haline ne oldu . Sadece bende mi böyle

Yeni versiyona geçti,ama istersen profilim- tercihlerden eski versiyonu seçip devam edebilirsin gardaşım

Eyw gardaşım bilmiyodum şimdi düzeldi

@admin de bence eskiye dönmeli gelen siteye yeni girenler bişey anlamadan çıkabilir siteden. Ben zaten çok eski değildim burda o yüzden böyle düşünüyorum.

Kanka çok bir şey değişmedi forumun resimlisidir :grinning_face: