admin
Mayıs 9, 2026, 2:33ös
1
Uzun güncellemelerin ardından Dnmbns v2.0 çıktı. Dnmbns v2.0 Platformumuz daha çok Sosyal Ağ olan Reddit yapısını andırmakadır.
Dnmbns v1.0 :
Dnmbns v2.0 :
Hızlı paylaşımlar yapabilir konuya yorum bırakabilir ve genel akışı sosyal medya uygulamasında ki gibi takip edebilirsiniz.
Eğer eski Dnmbns v1.0’dan devam etmek isteyenler için profilim kısmından Dnmbns v1.0 seçip eski temadan devam edebilirler.
1 Beğeni
Tuco34
Mayıs 9, 2026, 3:53ös
2
Admin site bütün samimiyetini kaybetti lütfen eski arayüze dön bi acaip oldu böyle reisim
admin
Mayıs 9, 2026, 3:55ös
3
Kanka eski versiyon için profiline gir tercihlere tıkla Arayüz kısmına gel Dnmbns v1.0 seçebilirsin.
2 Beğeni
Mobil versiyonu daha toplu ve konular birbirinden ayrı görünüyor eline sağlık admin
1 Beğeni
Baytar
Mayıs 9, 2026, 11:12ös
5
Kanka ben bahsi bıraktım sohbet için bakıyorum leş olmuş bu be vallahi
admin
Mayıs 9, 2026, 11:25ös
6
Kanka yeni versiyona zamanla alışırsın, istersen adım adım sevmeyenler için eski versiyona nasıl geçilir anlatayım…
Profil Tıkla,
İnsan Figürüne Tıkla
Tercihlere Tıkla
Gelen pencereden Arayüz Tıkla
Tema yazan yerin aktında ki açılır kısma tıkla
Dnmbns v1.0 tıkla
Sayfayı aşağıya indir Değişiklikleri Kaydet Tıkla
Eski versiyondan devam edebilirsin.
dnmbns4’den beri buradayım şimdi 90 olduk,ama ben alışamadım eski düzene geçtim
1 Beğeni
Bende eski düzene geçtim.böyle daha iyi
1 Beğeni
Site birkaç gündür bi değişik konular dağınık çıkıyor. Eski haline ne oldu . Sadece bende mi böyle
Yeni versiyona geçti,ama istersen profilim- tercihlerden eski versiyonu seçip devam edebilirsin gardaşım
Eyw gardaşım bilmiyodum şimdi düzeldi
@admin de bence eskiye dönmeli gelen siteye yeni girenler bişey anlamadan çıkabilir siteden. Ben zaten çok eski değildim burda o yüzden böyle düşünüyorum.
admin
Mayıs 11, 2026, 10:11öö
14
Kanka çok bir şey değişmedi forumun resimlisidir