Mxrxt
Mart 28, 2026, 5:31öö
1
Günaydın bonus açıklamasında yatirimli yazıyor fakat ben çevrimi tamamladıktan sonra yatırım yapmadan kripto ile çekim verdim 10 dk içinde odediler
https://bettinder.com
20$ i
x10 kat çevir
min / Max 50 $ olarak cekilebilir
Sadece pragmatic te gecerli.
Siteye ülkemizden erişim yok VPN siz uyelik olusturulmuyor.
1 Beğeni
Hangi ülkenin vpnine bağlanarak yaptın kanada amerika hollanda denedim olmadı
kanka nasıl aldın ben kayıt oldum bilgileri girdim kyc 1 oldu 2.belge yüklemeyi yaptın mı sen alamıyorum bonusu
kanka bonusu aldım da oyunlar açılmıyor kilitli görünüyor vpn acmısım ama desteklemiyk hangi ülkeye baglandınnsen
norwaye baglandım oyunlar acılmıyor
Mxrxt
Mart 28, 2026, 7:34öö
8
Sitenin kendi VPN i mi indirdim resmiini paylaştım oda otomatik olarak Norveç e baglandi
sitenin vpnni bulamıyorum googleplayde varmı
Yatirim sarti var cekim yapmaya calistigim zaman izin vermiyor sen nasil cekebildin ?
Yatırım istiyor yatırımsız çekemiyorsun
Cevrim sarti doldu cekime izin veriyor.
Red geldi yatirim istiyor
Yatirim yapmadan nasil cekebildin ?
bu siteye üye olmanızı tavsiye etmem. size hem vpn yani kendi yaptıkları programı indirtiyor hemde kimlik bilgilerinizi alıyor. programı indirince kullanırken herşeye izin vermiş oluyorsunuz üzerine birde kimlik bilgilerinizde sitede var. telefonunuzda yada bilgisayarınızda önemli bilgiler varsa hepsine ulaşabilirler. lazım olan tüm bilgileri ellerinizle verdiniz zaten. çok kritik bir olay benden size sölymesi
Çevrimi tamamladım yatırım istiyorlar yatırım olsa deneme bonusu uygulamasında ne işim var
10 dolar yatırım istiyor, şartlarda belirt istersen, insanlar boşa uye olmasın.
Siteden program filan indirip uğraşmayın skntı yaşama ihtimaliniz çok yüksek,illa kovalıycam diyorsanız farklı vpnle girin