Bettinder 20$ Deneme Bonusu

Günaydın bonus açıklamasında yatirimli yazıyor fakat ben çevrimi tamamladıktan sonra yatırım yapmadan kripto ile çekim verdim 10 dk içinde odediler

https://bettinder.com

20$ i

x10 kat çevir

min / Max 50 $ olarak cekilebilir

Sadece pragmatic te gecerli.

Siteye ülkemizden erişim yok VPN siz uyelik olusturulmuyor.

1 Beğeni

Hangi ülkenin vpnine bağlanarak yaptın kanada amerika hollanda denedim olmadı

kanka nasıl aldın ben kayıt oldum bilgileri girdim kyc 1 oldu 2.belge yüklemeyi yaptın mı sen alamıyorum bonusu

Belge yükledim.

kanka bonusu aldım da oyunlar açılmıyor kilitli görünüyor vpn acmısım ama desteklemiyk hangi ülkeye baglandınnsen

norwaye baglandım oyunlar acılmıyor

Sitenin kendi VPN i mi indirdim resmiini paylaştım oda otomatik olarak Norveç e baglandi

sitenin vpnni bulamıyorum googleplayde varmı

Polonya vpn baglandi.

Yatirim sarti var cekim yapmaya calistigim zaman izin vermiyor sen nasil cekebildin ?

Yatırım istiyor yatırımsız çekemiyorsun

Cevrim sarti doldu cekime izin veriyor.

Red geldi yatirim istiyor

Yatirim yapmadan nasil cekebildin ?

bu siteye üye olmanızı tavsiye etmem. size hem vpn yani kendi yaptıkları programı indirtiyor hemde kimlik bilgilerinizi alıyor. programı indirince kullanırken herşeye izin vermiş oluyorsunuz üzerine birde kimlik bilgilerinizde sitede var. telefonunuzda yada bilgisayarınızda önemli bilgiler varsa hepsine ulaşabilirler. lazım olan tüm bilgileri ellerinizle verdiniz zaten. çok kritik bir olay benden size sölymesi

Çevrimi tamamladım yatırım istiyorlar yatırım olsa deneme bonusu uygulamasında ne işim var

10 dolar yatırım istiyor, şartlarda belirt istersen, insanlar boşa uye olmasın.

Siteden program filan indirip uğraşmayın skntı yaşama ihtimaliniz çok yüksek,illa kovalıycam diyorsanız farklı vpnle girin