Wonclup 200 TL Deneme Bonusu

Kanka arkadaş sanırım biraz sakat yazmayı bilmiyor​:joy:

İnsanları anlam veremiyorum ya ben kimseye kötü söz söylemedim burda baylaşılan sitelere üye olupta sorun cıkan bendede iyilik yapıp baylaştık buranında öyle bir yer olduğuda zaten baylaşmak neden bilip bilmeden insanları yargılıyorsunuz beni bile tanımıyorsun nasıl bir insan olduğumuda içinde zerre kadar kötülük yapacak art niyetli insan değilim ben yaptığınız ayıp böyle olursa bidaha bağlaşmam zaten korkarak bulaşıyorum

1 Beğeni

kuzen bos ver aldiris edersen kafayi yersin

Site linkini nerden aldın onu yazacaktın altarafı dostum acıklı sahnelere gerek yok okey

Sakin olun bu çocuk sürekli deneme bonus konusu açıyor gerçekten hiçbiriniz iyilikten anlamıyorsunuz değmezsiniz yerinde olsam bir daha açmam bunlara bir terslikte hemen herkes çocuğun üstüne gidiyor siz nasıl insanlarsınız çocuğa teşekkür edeceğinize laf ediyorsunuz linki unutmuş olabilir veya bir yanlışlık olabilir boşuna üye olmuşmuşlar oldunuz oldunuz ne var bunda üye olmadığınız sitemi kaldı

Kanka mesele o değil ya

Ha yaşa geç yüklendi

Neyse dostum hakkını helal et boşver uzatmaya bile değmez :smiling_face:

Mesela o yargılayan hiçbiriniz adam değilsiniz kötü vicdansız kalpli karakterleriniz var

Kanka link aldığın instegramadresini bi aydan mı artık şuraya :grin:

tatliya baglayin bos verin

Tamam dostum uzatma özür diledik uzatma :drop_of_blood:

Helal olsunda ınstagramdan üye oldum ben sonra kayboldu

bi yayinciyi takip ediyon buyuk ihtimalle onun linkinden uye olmussun

Valla iki sefer verdi bana

kardesim tarayicindan linki atsana olur

Kimseye yalan borcum yok fotoğrafını da attım görün diye

anladim seni yalan soyluyon diyen yok sen siteye ilk girdin ya tarayici gecmisinden o linki at

Ben de hep paylaşıyorum banada defalarca kez yapıldı ve site adamı denildi sizlere iyilik yapmaya çalışıyoruz para kazanın diye sizler bir terslik olduğunda paylaşan kişiyi yargılıyorsunuz ne ben nede bu çocuk hiçbirimiz şuana kadar paylaşan kişilere tek kötü yorum yapmadık sizler iyilikten anlayıştan insanlıktan ne anlarsınız ki hep sadece yargılamayı bilirsiniz

surdan biliyom bana e posta gelmisti herkesle payalstim herksete aldi sen o linki atsan tarayici gecmisine bak olur