Çekim vercem email kodu istiyo.ama o kod bi türlü gelmiyo canlıyada bağlanamadım.
Kenan bakiyem bitmeden aynısını bana da yaptılar büyük ihtimalle 1-2 kişiden sonra anladılar ya da siteye çalışan adamları var bilmiyoruz.
Güncel link ne
yaw benim ne numarama ne epostama kod.gelmiyor nasil cekim yapacam
Kanka bende öyle sorun yaşadım geceden beri.geçmişi temizle tekrar gir benim öyle düzeldi
onuda yaptim farkli tarayicidanda girdim ayni hata
mail ile dogrularsak cekebilirmiyiz parayi acil yardim
Mail ile dogrulama yaparsak cekim yapabilrmiyim lutfen yardimci olun
hayır telefon doğrulaması şart
canli destek mail dogrularsan cekim yapabilirsin dedi mailimide dogruluyamigkrjm kod gelmiyor
spam klasörüne bak gelmiyorsa destekden mail değiştirmesini iste başka mail eklet
Benimde öyle oldu.önce çık siteden sonra geçmişi sil tekrar gir hem email adresine hem siteye o zaman geliyo
Arkadaşlar lütfn yardımcı olun bana çerez temizledim ama halen para çekerken maile kod gelmiyor herşeyi denedim gelmiyor lütfen yardımcı olun bana
benimde öyle kac saatir cozum bulamadilar onlarin destek mailine yazdim sabah ondanda hic donus yok sorumsuz site
Bende yeni. Destek mail yenileyin diye gönderdim 2 gündür uğraşıom bonus süresi dolacak ilk defa deneme bonusu ile para çekim yapacam oda olmuyor
Benimde öyle oldu ben birde desteğe email gönderdim.derdimi söyledim kullanıcı adımıda yazdım.email atın [email protected]
Para çeken varsa yazsın çekim için doğrulama kodu hangi mail isminden geliyor tam olarak gelen doğrulama kodu hangi mail ismi olarak size geliyor?
Bide arkadaşlar çekim sayfasına girerken kullanılabilir çekim hesabı yok diye uyarı veriyor sizede verdimi
hocam profilden banka hesabını ekle ekledikten sonra banka hesabını onaylaman için mailin spam klasörüne veya telefonuna kod geliyor onu girince banka hesabın aktifleşiyor