Sadece big bass bonanza oyunun da mı yapacaz o çevirimi ?
Evet kanka çevrimi yap direkt 1k çek. Sadece big bass bonanza düz
1k daha çektim multi ![]()
Nasıl yapıyon kankam bi söylesene bizde faydalanalım![]()
Reisim ayrı ayrı browserlar kullanıyorum opera brave firefox gibi. Ve her hesap açmadan önce komple çerezleri vs temizliyorum. Mobil veriyle üye oluyorum ama her üyelikten önce uçak moduna alıp 15 saniye bekleyip tekrar açıyorum. Bir de açacağın multi hesabın tc kimlik ve doğum tarihi isim soyisim doğru olacak random olmayacak. Vpn kullanmıyorum kesinlikle. Hangi vpn’i kullanırsan kullan algılıyorlar. Bazı sitelerde 5 6 kere çektim bu taktikle..

Ajdksfkşsjdsnsmdn
Kankam mülti nasıl yaparız peki isim ve soy ismine benzer TC ve bilgileri nasıl bulabilirim aydınlatsan biraz sana zahmet program vb nerede bulabiliriz ![]()
Bu üst üste çekim yapan arkadaşım zahmet olmazsa dekont iletebilir mi site ssi değil.
İsteme sebebim benim ilk hesap multi olmamasına rağmen multi denip ödenmemesi keza 2. 3.de aynı
2ye 3e multi zaten der diyecek arkadaşlar için söylüyorum, Pusulaya bile üst üste seri bi şekilde multi yedirebiliyorken bu siteye yediremedik. Hatta ana hesabı odemediler Multiyi geç.
Dedigim gibi ödemeyi alan arkadaş kanıtları sıklaştırıp atarsa biz de hatamızı düzeltiriz aylardır multi için kurduğumuz sistemde açık vardır demek ki ya da siteler yeni detect yolu bulmuştur biz de onu buluruz:)
Reisim paranoya sorunların mı var bilmiyorum niye site adamı olayım multi yiyeceksen niye taktik vereyim. 3 kere multi attım al bu da kanıt sana ![]()
Bı kre yapsan yeter onu 5 dakika boyunca niye yapiyosun