Betveben 3000 TL Deneme Bonusu (Site yeni hakkında bilgim yok)

Alındı be her zaman olduğu gibi kaybedildi :grin:

1 Beğeni

Doğrulama maili de gelmiyor ki

Deneme bonusu için canlı desteğe bağlanmak gerekiyor mu

bi bakiyim dedim siteye canlı destekte 200den fazla sıra var bonus bitmiştir ben size söyleyim boşuna üye olmayın

Evet bonus sona ermiş önceden talep edenlere 24 saat içerisinde eklenecek dedi

Güncel link atarmısınız

senin için baktım domainlere site kapatıp kaçmış herhalde yok ilerleyen sayılarıda :smiley:

VPN girdim

Güncel link varmı kanka

Link aynı VPN ile gir

2 Beğeni

Güncel link

3kez talep verdim hep bi şikayet sonunda fs satın alımı dediler 31 bin bakiye 0 oldu

Freespin alımı yasak zaten kral

Bonus için saatlerdir beklettiler. Tüm oyunlarda geçerlidir yazıyordu fs alımı en altlarda tuzak gibi. Sadece iki kere 100 tl ile spin alıp oynamıştım.

başkan bende dün gece yatırdım şimdi baktım hala eklenmemis canlıya sorduğum zaman 24 saat e kadar yatar simdi bugun demş gecmesi lazim zaten oynamak icin 2 gundur bekliyoruz be of ya

Deneme bonusu yığın ilgi nedeni ile sonlandırılır kayıt olmayın daha önce başvuru yapanlar 24 saat içinde hesaplarına deneme bonusu geçecekmiş

başkanım tırsıyorum eklenmezse 3k şaşırmam ama tükenmeden talep vermiştim nerdeyse 3 gün olacak vallahi abi

Arkadaşlar bosuna vakit kaybetmeyin hep aynı terane tükenmiş dallanmış dolanmış yalan dolan zircaliyorlar

Yok kanka bende kaldırılmadan önce talep vermiştim bu sabah eklediler 42k oldu şansıma 3k 10 dakikada gönderdiler