Eee knk o oradan oynadığı zaman sende bakıp aynı miktarı az miktarı oynayamıyor musun tutarsa iyi de yatarsa çok kelek he
Valla ben anca bakiyodum cesaret ister knk son 10 dk kala basiyodu namussuz o kaybetse anında kazanirdaben cepteki 5k yi bassam oda gitse zort oluruz
Knk bende bu taktik var iyimi sence 2k var şuan cepte yarın 10kyapmaya caliscam olursa o 10k yi herhafta 6 orana bascam temiz 50k kâr ■■■ ayda 2 defa yapsam100k temiz para diyelim yattı bı 10k bidaha Başar yine 60k gelirse 40k alır cikardin
Hesaplarım 1.82 oran 3tane ayarlasan ayrı saatlere 6 yi geciyo galiba
Kanka 3 ila 4 oran ayarla mesela 1.65 1.55 1.35 5 bin atsan 17 bin yapar temiz 10 bin çek uğraşma ![]()
Bunu 3 güne yaysanda olur bir iki günde olur knk kafa yor bitince koy cebe 10 bin alırsan blr daha kini 7 bas yeto ![]()
bence makul
Knk 5k yi 10k için basmak daha riskli 10k dan temiz 50k köy cebe ayda 1 bile oynasam 2 asgari ücret ediyor zaten çalışmaya bile gerek kalmaz ![]()
![]()
Yani 5k yi risk ettiğine değmez 10k için
İşte o basmak için gerekli olan 5 had 10 k için çalışman lazım knk hatta kuponun bile tutması için çalışman lazım ne alaka diyeceksin çok alaka diğer türlüsü olmaz imkansız
Knk garanti ise 10 cebe koyarsan kalır 7 yi 4 5 orana basar öyle ilerlersin ![]()
tabi 1.20 den de yatıyor bazen 2 den de futbol bu şans tabi ne kadar analiz edersen et son dakika adamın toto suna çarpıyor bişi oluyor bum ![]()
sen o parayı tutturacak isen zaten tutuyor kanka Aksi ise city de olsa yeniliyor 1.10 dan yatıyor ![]()
![]()
Öyle ya 5k ile başlamak daha mantıklı ama benim dediğim kâr ile oynarsan 10k kendi paran ile 5k daha güvenli ![]()
Şöyle dediğin gibi sistemsel olarak hafta sonları o paraları alsan zaten rahat olursun knk kazanırsın ama hep bir stres para düşüncesi de etkiliyor 100 k basan adamın umrunda olmaz biz bassak eywa yatsa kan çıkar ![]()
Evet mantıklı knk ![]()
sen naptın deneme bonusunu alıp kayıp mı ettin çekim mi bekliyorsun
Çekim aldım ya 2k hespatada maç kalmadı Brezilya ligi felan olurdu onlarda yok oynayalım zaten oynasamda takip etmem lazım yoksa sıkıntı
Ben sen paylaştın konuyu sandım baho paylaşmış şu baho ya ulaşalım ne ayak bizi mi uyutuyolar dümen mi var güncelleme diye bende hamsi palamut bet acacam ![]()
yarın sabah bakarım yine güncelleme derse dümen
küfürü hak etti konu kilit ![]()
He 2 k çekim aldın iyi miş bu hafta güzel bitti sonuçlar aslında bir kaç tane kritik parlatıcı maçlar vardı:sweat_smile:
yarın Fenerbahçe alır oyna knk ![]()
![]()
Knk gsliyim ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Berabere biticek 1-1 gollü beraberlik bekliyorum ben
Aha ![]()
İyi oynayan kazansın kanka fanatiğiz ama olsun futbol oynadın ibişler
Kanka limit var her sitede deneme bonusu artık iptal ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
herkes tırt